Nedelja,ponedeljak,utorak:Ovo su dani za emotivnu srecu i poslovni uspeh!

Nedelja,ponedeljak,utorak:Ovo su dani za emotivnu srecu i poslovni uspeh!

2024-08-31 Off By Admin

Ovo su dani za emotivnu srecu i poslovni uspeh!

OVAN

Dani za emotivnu srecu su pred vama, mada cete zapostaviti svoj posao. Verujte da cete morati da se bolje organizujete jer posao necete smeti da zapostavljate. Partner ce vas razumeti.

 

BIK

Vreme je da se konacno opredelite sta cete dalje. Ovako vise necete moci  da se nosite ni psihicki, niti novcano. Svesno ste zapali u novcanu krizu koju cete osetiti tek ovih dana.

 

BLIZANCI

Nesto nejasno vam se desava pa se osecate tesno u svojoj kozi. Nervoza vas uzima pod svoje, i mada to vidite i sami, ne znate zasto. Moracete da rascistite neke stvari da biste znali sta ciniti. Morate menjati stvari.

 

RAK

Vas posao se zna i vi zaista vucete za dvoje. Vreme je da ukljucite i partnera  u veci deo obaveza. Osecate se rastrojeno, a on vam mora pomoci kako biste osetili pomoc. I naravno, emotivnu srecu. Za sada misli vise na sve drugo, nego na vas.

 

LAV

Mozda ce jedan romantican susret da se povoljno odrazi na vas. Od vas se ceka da samo pokazete interesovanje. Verujte da ovih dana pocinje za vas neobicno lepa emotivna veza. Donece vam bolje raspolozenje i emotivnu srecu. Mozda je to na pomolu nesto prelepo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Samo da se srede neke formalnosti i vreme je za ponovni start. Opet cete biti dominantni i opet cete biti u centru paznje. Ovako samo pravite laksi put sebi i ovih dana pokusavate da zauzmete odredjene pozicije. Konacno cete ovih adna da se ponovo vratite na staro mesto.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2