Najsrecniji mesec:Sve je na strani ovog zodijaka,i planete i zvezde!

Najsrecniji mesec:Sve je na strani ovog zodijaka,i planete i zvezde!

2024-08-31 Off By Admin

Sve je na strani ovog zodijaka i planete i zvezde! Za njega ce ovo biti najsrecniji mesec!

 

OVAN

Bicete obozavani od jedne planete ali ne znaci da cete biti najsrecniji. Bicete jako zadovoljni pruzenim sansama koje ce vam se ukazati. Ono sto bude za vas bice iskoristeno, sto ne bude, zanemaricete.

 

BIK

Niste neko ko pokazuje preveliku ambiciju. Vi ste vise materijalista, pa cete na sve tokom meseca gledati kroz novac. U novcanoj ste krizi i ovo ce biti mesec za radnu fazu i vasu stabilnost sto se tice zaposalenja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vasa sreca ce biti u vasem kretanju i nikako necete stajati. Sve ce biti u toku komunikacije. Planete vam ukazuju na nova poznastva,  izmedju osatalih jedno posebno. Bicete ocarani  jednom osobom pa ocekujte da emocije postanu obostrane.

 

RAK

Imali ste previse stresnih situacija da je red da se malo odmorite od svega. Vreme je da predahnete i da pokazete osecanja svoga srca. Vase srce je knjiga i u njoj pise jedno ime. Planete vide da cete sebe i one koje volite da stitite principom ljubavi.

 

LAV

Zaljubljeni u samoga sebe i drzeci se svoga ponosa, delovacete sebicno. Cak i da nije tako, sami cete licno odavati takav utisak. Ako zelite sebe da predstavite u drugom svetlu, ucinite to. Pokazite sta jeste a sta niste pred jednom osobom.

 

DEVICA

Ovo ce za vas biti jedan najsrecniji mesec. Na vasoj strani su i planete i zvezde. Sunce je u vasem znaku skoro do kraja meseca, a bice i mlad Mesec. Osim sto cete svoje poslove dobro voditi i biti uspesni, bicete i emotivno srecni. Ici ce  vam sve od ruke.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2