Lav i Devica:Prva polovina septembra donosi iznenadjenja!

Lav i Devica:Prva polovina septembra donosi iznenadjenja!

2024-08-31 Off By Admin

 Lav i devica ce u prvoj polovini septembra doziveti mnogo toga.

 

 LAV

Prva polovina septembra vama donosi promene. Vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Dugo ste patili zbog ljubavi ali vam prva polovina novog meseca donosi iznenadjenja. Jasno je da neko sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Samo vi znate da li ste spremni na tako velike korake. Moramo da kazemo da je bitno da pomirenje sledi samo u slucaju da vi to zelite.

No, vasa bivsa ljubav sa vama zeli da nastavi tamo gde je stala i vi donosite odluku hoce li to i da se desi. 

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da cete u prvoj polovini septembra biti jako iznenadjeni kada je u pitanju posao. Znak ste koji ce mnogo raditi ali moramo da kazemo da ce vam se rad i trud i isplatiti. Neki od vas ce dobiti poslovnu ponudu koja se ne odbija. Vrlo je vazno da kazemo da ste osoba koja ce moci da kaze da je uspela u onome sto zeli i vrlo je moguce da je to nesto na sta ste dugo cekali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Slobodni lavovi ce mozda na svaki moguci nacin pokusavati da zaborave proslu ljubav i da krenu dalje ali to nece biti moguce. Neki od vas vec znaju ko je njihova srodna dusa i ni u kom slucaju necete uspeti da je zaboravite. Naprotiv, boricete se za nju na svaki moguci nacin. U prvoj polovini septembra cete spoznati da postoji sreca i da ste znak koji ce opstati u svojim namerama, planovima, u svemu sto sledi!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2