Subota,nedelja,ponedeljak:Novi dani,novi mesec,mozda i nova sreca!

Subota,nedelja,ponedeljak:Novi dani,novi mesec,mozda i nova sreca!

2024-08-30 Off By Admin

VAGA

Jos uvek ste  neopredeljeni sta cete dalje i za kojim prioritetima poci. Zasto vam novi prioritet ne bude jedna skorpija? Ona vas prati kao verna senka, a vi to ne primecujete. Novi dani ce vam dati sansu da obratite paznju.

 

SKORPIJA

Vec ste jednoj osobi senka sto je sledi. Nikako da primeti ili se smao pravi vazna. Vreme je da u ovim danima otkrijete sta cini i cemu takvo ponasanje. Imacete sansu da se nadjete lice u lice.

 

STRELAC

Ne osecate se spremnim da se mirite sa odredjenim cinjenicama. Vase srce mora da shvati i da prihvati odredjenu istinu. Kako cete se osecati zavisice od vase volje. Gledajte da ne odustanate od svojih namera.

 

JARAC

Secate se da novi dani uvek donose i nove sanse. Uvek je bilo tako, pa neka i sada bude. Ako ste razocarani i prevareni, znajte da nikad nije kasno za novi pocetak. A vi cete imati sansu da sve sto je bilo zaboravite bas ovih dana.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Malo cete biti smireniji u odnosu na prethodne dane. Cekate da se dese neke nove situacije. Neko vas je provocirao, mozda i nesvesno, a vi ste to dozivljavali licno. Ovih dana cete cekati obrazlozenje. I bice vam sve obrazlozeno.

 

RIBE

Okrenite se oko sebe i videcete sta vas ceka. Neki novi koraci koji ce vuci i nove nade. Mozda i jednu osobu pozelite da vam ispuni nove dane i nove korake. Svidjate joj se koliko i ona vama, ali je ponosna. Zato vi nacinite prvi korak do njenog srca.

Stranice: 1 2