Subota,nedelja,ponedeljak:Novi dani,novi mesec,mozda i nova sreca!

Subota,nedelja,ponedeljak:Novi dani,novi mesec,mozda i nova sreca!

2024-08-30 Off By Admin

Novi dani, novi mesec, pa mozda i nova sreca! Za koga i kome, otkrice vam ovaj horoskop!

OVAN

Novi su dani, i novi mesec za sve, pa ce i biti i za vas. Vec pravite novi plan ali cete moci i da realizujete ove koje imate. Na vama je da li cete ove dane da posvetite samo radu, ili cete malo i predahnuti.

 

BIK

Mada ste imali mali priliv novca, opet cete imati novcane probleme. Unapred ste vec imali neke nepotrebne izdatke. Ovih dana cete se morati snaci na neki nacin samo da premostite ove dane. Za dalje se morate stabilizovati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Cekaju vas dani u kojima bi vam moglo sve ici za rukom. Ako se resite nervoze koju osecate, sve bi moglo biti daleko bolje. Za vase voljeno bice i daleko lepse. Bili ste jako nervozni i ono se osecalo zapostavljenim.

 

RAK

Mnogo vam je tesko, pa se nadate da ce novi dani doneti olaksanje. Jednostavno se osecate nevoljeno i zapostavljeno od partnera. Cak i neke druge blisake osobe misle samo na sebe. Vreme je da se stvari poprave.

 

LAV

Imacete priliku da se vase srce raduje jednoj osobi. Novi susret ce uciniti da se osecate, i lako i srecno. Odavno ste pokusavali da ga isplanirate. A i ovako iznenadan i spontan susret, pokrenuce vas oboje.

 

DEVICA

Vasa epizoda sa jednom osobom, umesto da se zavrsi, nastavice se. Mozda gresite sto neke stvari vucete u sadasnjost. Ostvite u proslosti mnogo toga sto vam stvara  tugu. Neki koraci moraju biti novi i definitivni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2