Petak,subota,nedelja:Ljubav ce nekoga iznenaditi!

Petak,subota,nedelja:Ljubav ce nekoga iznenaditi!

2024-08-29 Off By Admin

VAGA

Ljubomora vase voljene osobe vam je veliki problem. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo, ali morate sa partnerom da pricate o svemu. Da prosto dokazete da nista ne krijete i da vam je iskreno stalo.

 

SKORPIJA

Bitno je da imate na umu da vas voli jedan lav. Da je odan, iskren, spreman da vam svoju ljubav dkaze na delu. Ucinite onako kako vam nalaze srce ali znajte da je tudje  misljenje u ovom trenutku manje vazno. Nemojte zaboraviti da je pitanje srece u vasim rukama.

 

 STRELAC

Ono sto je jako vazno da kazemo jeste da su sada pred vama dani za velike promene. Ucinite onako kako nalaze srce. Vazno je da znate sta zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Sreca ce biti na vasoj strani u danima pred nama jer ce mnogo toga doci na svoje.

 

 JARAC

Ucinite onako kako nalaze vase srce. Samo dozvolite da vas vodi ono jer ono zna sta je za vas najbolje. Sledi vam mogucnost da ostvarite svoje snove i da stignete do svog cilja. Sreca ce biti na vasoj strani i vazno je da znate sta zelite.

 

VODOLIJA

Konacno ce sreca biti na vasoj strani. Bitno je da uzivate u zivotu na pravi nacin. Imajte na umu da ne treba da obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Vazno je da idete ka svom cilju jer ce naredna tri dana doneti iznenadjenja.

 

RIBE

Ovo ce biti dani za velike stvari. Ljubav vam kuca na vrata i bitno je da sebe i svoje zelje stavite na prvo mesto. Posle niza suza cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Bice ovo jako lep period.

Stranice: 1 2