Ljubavni horoskop za narednih 72.sata:Petak,subota i nedelja i emocije!

Ljubavni horoskop za narednih 72.sata:Petak,subota i nedelja i emocije!

2024-08-29 Off By Admin

VAGA

Ljubav ce vam faliti. Falice da imate nekoga na koga cete moci da se oslonite ali ovo prosto nije pravo vreme za emocije. Ucinite onako kako vam nalaze srce. I ljubav ce vama biti na prvom mestu posle niza suza cete uspeti u ostvarenju planova.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Odlicno cete biti raspolozeni. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Neko sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao, i vazno je da imate na umu da je ovo vas srecan period i da ce sreca biti na vasoj strani.

 

 STRELAC

Moramo da kazemo da ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. U narednih 72.sata cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto hoce i jasno je da vam sledi mogucnost da sa nekim nastavite tamo gde ste stali.

 

 JARAC

Bice ovo dani za pravu ljubav. Vazno je da znate da ste neko ko ce moci da kaze da je uspeo u svemu sto naumi. Ucinite onako kako vase srce nalaze jer ste neko ko bi mogao da dobije ono sto zeli. Sledi period za ljubavna iznenadjenja.

 

VODOLIJA

Jako je vazno da kazemo da ste neko ko ce moci da kaze da je uspeo u svojim namerama. Dakle, neko ste kome slede iznenadjenja na polju emocija. Jasno je da ste neko ko je zasluzio da mu krene na bolje. Mnogo toga ce biti moguce.

 

 RIBE

Jako ste ovih dana nervozni jer vama deluje da nikada necete pronaci svoju srodnu dusu. No, u narednih 72.sata moze doci do promena. Vi ste osoba koja je zasluzila da bude srecna. Samo se fokusirajte na svoje zelje i potrebe.

Stranice: 1 2