Ljubavni horoskop za narednih 72.sata:Petak,subota i nedelja i emocije!

Ljubavni horoskop za narednih 72.sata:Petak,subota i nedelja i emocije!

2024-08-29 Off By Admin

 Vreme je da saznate sta ce vam doneti naredna tri dana na polju emocija.

 

 OVAN

Narednih 72.sata ce biti prilika da pocnete ispocetka sa jednim bivsim partnerom. Samo vi znate da li je to ono sto zelite. Ucinite onako kako vam nalaze vase srce. Jasno je da postoji neko ko vas voli iskreno. Ostalo je samo na vama.

 

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce doci do toga da se okrene kolo srece. Narednih 72.sata ce doneti ostvarenje velike zelje. Mozda cete konacno dobiti ono sto zelite jer ljubav moze da bude na vasoj strani i da vas iznenadi.

 

BLIZANCI

Jako je vazno da znate da vas neko voli. Da ce ovo biti dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Ucinite onako kako vam nalaze srce. Ucinite onako kako vi mislite da treba. Tudja misljenja ne treba da vam budu vazna. Nemojte da dozvolite da vam neko prica kako cete ziveti.

 

 RAK

Ovo ce biti dani za promene. Mozda cete uspeti u svojim namerama. Neko sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Ljubav ce biti na vasoj strani i moguce je da cete upoznati nekoga ko ce vas voleti na pravi nacin. Idite ka svom cilju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Odlicno cete biti raspolozeni u narednih par dana. Moramo da kazemo da ce tri dana koja slede doneti i ostvarenje jedne velike zelje. Lav o kome mastate prema vama oseca isto, pa je ovo period kada moze da se desi ljubavni pocetak.

 

 DEVICA

Ovo ce biti dani za emocije. Moramo da naglasimo da je doslo vreme za promene i vi ste neko ko ce uspeti u svojim namerama i planovima. Vazno je da ucinite onako kako vam nalaze srce i da znate da je mnogo toga samo na vama.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2