Blizanci i Vodolija:Novi mesec vam donosi novi razlog za srecu,i sudbonosnu odluku!

Blizanci i Vodolija:Novi mesec vam donosi novi razlog za srecu,i sudbonosnu odluku!

2024-08-29 0 By Admin

VODOLIJA

Novi mesec vas uvodi u novo poglavlje i sa sobom donosi sudbonosnu odluku!

Pred vama je novi mesec koji vas upucuje na sudbonosnu odluku, i to ce biti razlog za vasu srecu.

Nemojte se cuditi sto vreme tece i tvrditi da vam je svejedno, kad znate da nije. Nemojte ni biti  ubedjeni da vam nece doneti nista novo, jer nista i ne ocekujete.Od vas se ocekuje  da priznate da odavno zelite da resite nesto vrlo vazno.Nesto zbog cega ste bezali i bezali, a niste mogli pobeci.

Nekog ste lagali po pitanju osecanja jer ga volite, ali niste hteli priznati.Mada ste se trudili da sakrijete emocije, niste uspeli.Mozda ste neke i ubedili, ali svome srcu niste mogli slagati. Razlog vase tuge je bio  veza kojoj ste odolevali, ali na kraju ste se predali. Neko ce vas  zeleti samo za sebe, i vreme je da ne slusate okolinu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Stalno ste pod pritiskom bliznjih, pod pritiskom svoje okoline. Nekome se svidjate, bas kao i on vama,ali vam brane svi iz vase okoline. Zar je vazno zasto i zar je vazno kojeg je ko ranga? Novac nije sreca i ljubav nije zvanje, vec stvarni osecaj dva srca.  Zato ne treba da vas bude briga  za ono sto drugi misle.Brinite se za ono sta oseca vase srce i osobu koju voli vasa dusa.

Razlog za srecu je tu, ukazace vam se brzo i na vama je da donesete sudbonosnu odluku.Ili cete resiti da iskoristite razlog i ostvarite vezu u kojoj cete biti srecni. Razlog da donesete sudbonosnu odluku da cete se zajedno boriti protiv svih.I da cete tako ostvariti svoju srecu uprkos pricama i zabranama!

Ili cete dozvoliti da vas zavara razlog o kojem pricaju drugi koji misle da vam nametnu svoju volju. Koji misle da znaju sta je najbolje za vas, umesto da sami donesete odluku sta je to! Zato shvatite svoj razlog za srecu, i idite vodjeni srcem, a ne voljom svoje ljubomorne okoline.

Pamticete ovaj mesec po svojoj volji, svojoj sreci i svojoj odluci!

 

Stranice: 1 2