Cetvrtak,petak,subota:Tri dana,malo vremena za preveliki obrt u zivotu nekih znakova!

Cetvrtak,petak,subota:Tri dana,malo vremena za preveliki obrt u zivotu nekih znakova!

2024-08-28 Off By Admin

VAGA

Lomite se u odluci sta da resite i kako da postupite ovih dana. Vasa ocekivanja ce da ostanu za sada pod znakom pitanja. I sami jos uvek niste spremni da idete za prioritetima, a morali biste.

 

SKORPIJA

Nista ne planirate za sada, ali trpite posledice jedne nepromisljene odluke. Bolje receno, vec ste povukli oducan potez koji se ispostavio kao vrlo los.  Sami pali, sami ste ga povukli, pa sada cekajte na novu sansu da popravite stvari.

 

STRELAC

Zelite nekoga da osvojite, pa cete se oslanjati na bliske prijatelje. Ucinite obrt, da to bude vasim zalaganjem. Ako prijatelji budu ugovarali susret, doticna osoba ce pomisliti svasta o vama. Zelite je za sebe, pa se vi i potrudite.

 

JARAC

Obaveze koje vas cekaju nisu male, pa se postarajte da ne kasnite. Pokazite kolegijalnost na velikom nivou, jer ce sve da zavisi os cele grupe. Jedna osoba zeli da je izvedete na obecano mesto. Ako vas ne sluzi pamcenje, podsetice vas.

 

VODOLIJA

Pokazite da vas cekaju novi zadaci i da cete biti prezaposleni. Ako ste prethodnih dana lenstvovali, sada se malo ubrzajte. Vase srce zeli i da se posveti jednoj osobi nakon radnog vremena. Da li cete sve moci?

 

RIBE

Korak ste do sna, a to je jedno poznastvo. Odavno ga zelite sklopiti, ali vam do sada nije uspevalo. Tako ce i za vas da usledi preveliki obrt za malo dana.Tek cete uzivati  u druzenju, ali ce vam srca slati i neke drugacije signale.

Stranice: 1 2