Septembarske ljubavi tek slede ovim zodijacima i sreca im je u najavi!

Septembarske ljubavi tek slede ovim zodijacima i sreca im je u najavi!

2024-08-28 Off By Admin

VAGA

Moracete u novi mesec da udjete sa jasnim ciljevima. Neke odluke morate da utvrdite i da  ih ne opozivate. Neka bude onako kako mora jer cete doneti odluku koja je isravna. Samo da ispratite sve kako treba.

 

SKORPIJA

Ako ste bezali od dosadasnjih ljubavi, od septembarske necete ni hteti. Sledi susret koji ce raskraviti vase srce. Zaljubicete se ludo, a pritom, ljubav ce vam biti uzvracena. I konacno da i vase srce bude puno.

 

STRELAC

Jasno da cete se morati usmeriti na samo jedan cilj. Ne morate da idete na vise strana vec se opredelite. Sve sto zelite morate ici deo po deo i korak po korak. Drugacije necete nista ostvariti.

 

JARAC

Nemojte da gubite vreme uzdajuci da vas jedna osoba voli. Racunate na vezu u kojoj ste i ad vam je u pitanju cisata ljubav. Sa vase strane da, ali druga strana je jos neopredeljena. Pomozite joj da se opredeli i  zna na cemu je sa vama.

 

VODOLIJA

Idete uobicajenim koracima i ne ocekujete nista posebno. Jedino zelite da ne dodje do nekih nepovoljnih okolnosti. Za sada je sve pod kontrolom. Vreme ce biti da se zamene uloge u vasem zivotu. Neko ce vam okrenuti ledja.I ma koto bio, za vas ce to biti sokantno.

 

RIBE

Samo da sve tece kontinuirano i da se ne remete vasi koraci. Tako biste izbegli i sve druge probleme, a ne samo one svakodnevne. Moracete da budete predusretljivi sto se tice nekih novih zadataka. Moguce da slede neke septembarske pohvale ili tek priliv novca.

Stranice: 1 2