Septembarske ljubavi tek slede ovim zodijacima i sreca im je u najavi!

Septembarske ljubavi tek slede ovim zodijacima i sreca im je u najavi!

2024-08-28 Off By Admin

Septembarske ljubavi tek slede ovim zodijacima i sreca u najavi!

OVAN

Septembarske ljubavi tek slede i sreca je u najavi. Tako cete biti daleko srecniji nego u prethodnom periodu. Osoba koju cete sresti postace deo vasih dana i vasa zvezda vodilja.

 

BIK

Trenutno ste jako zabrinuti jer cete upasti u nepovoljnu situaciju. Morate se pokrenuti iz mesta, jer jedna ce vest na vas uticati lose. Osim toga i vase novcane zalihe se prazne, a za sada necete imati priliva novaca. Moracete se radno stabilizovati.

 

BLIZANCI

Prestajete da verujete u povoljne okolnosti i to sve zbog odredjene osobe. Sve bi bilo daleko drugacije da nije njenih pridika. I dalje cete trpeti neke zlurade komentare, pa ce biti dobro da  je distancirate iz svoje okoline.

 

RAK

Osecate se kao neko ko ceka bolje dane i prosto im se nada. Uzdate se u septembarske promene i da cete moci da se nosite sa njima. Ako vec vidite da ce se i dalje sve lomiti preko vasih pleca, distancirajte se od onih koji koriste vasu dobrotu.

 

LAV

Pokusajte da uspete u onome sto ste zamislili, a to je da cete pogaziti sve barijere. Srece vas vodi ka jednoj osobi i imate sansu da je osvojite. Septembarske ljubavi vidite u njoj, pa cete i dalje da cinite sve da je osvojite.

 

DEVICA

Borite se sa tugom a neke odluke morate doneti. U  zadnje vreme mnogo oklevate ali pred vama je da se odvazite. Svakako da ce vam volju za zivotom da ulije jedno bice. Sledite pravac svoga razuma!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2