Ljubav je velika,ali barijere jos vece:Ovi znaci moraju da se bore za srecu!

Ljubav je velika,ali barijere jos vece:Ovi znaci moraju da se bore za srecu!

2024-08-28 Off By Admin

VAGA

Odlucite se za ono sto zelite vi, a ne drugi neki. Makar i postupili lose, neka vase odluke budu vasom voljom. Slusajuci druge, mogli biste zapasti u losu situiaciju. Lose po vase zaljubljeno srce. Zato gazite barijere i idite za onim sto je drago vasem srcu.

 

SKORPIJA

Ona ste koja mora da savlada barijere da bi mogla biti srecna. Vase misli su deo vaseg zivota i vaseg srca, istovremeno. Imate barijere po pitanju osobe koja je centar vaseg sveta. Vreme je da se suprostavite okolini i bliznjima. Da bi vasa ljubav savladala barijere, ucinite bas sve i uspecete.

 

STRELAC

Ne mozete da osvojite onu do koje vam je stalo, pa trazite nacin. Zasto da se ne odvazite da cete uspeti? Mozda biste tako daleko bolje mogli da savladate sve sto se isprecilo izmedju vas. Imate volju i to ce biti vas pokretac.

 

JARAC

Vase dobro srce cesto strada pod naletom laznih ljubavi. Vase zelje i misli su tako ciste i iskrene, a mnogo je neiskrenih oko vas. Ucinite da budete mnogo oprezni u donosenju odluka i zakljucaka. Bas kada pomislite da ste sreli pravu, ispostavi se da ste sreli laznu ljubav.

 

VODOLIJA

Tera vas inat i on je vas pokretac do cilja. Pazite da vam ne predje u naviku I i da ga koristite samo kada tezite necemu. Za vas je sa njim laksi put do cilja. Uliva vam cvrstu volju i samopouzdanje da pregazite barijere.

 

RIBE

Vrlo ste razumni i realni sto se tice svega, pa i  ostvarenja snova. Nebitno je je li u pitanju ljubav ili vase radno polje. Vi uvek zrelo procenjujete situaciju i trazite laksi ali razumniji nacin. Borite se za sve moguce, ali nemoguce i ne uzimate u obzir.

 

Stranice: 1 2