Ljubav je velika,ali barijere jos vece:Ovi znaci moraju da se bore za srecu!

Ljubav je velika,ali barijere jos vece:Ovi znaci moraju da se bore za srecu!

2024-08-28 Off By Admin

Pretesko je kada ljubav spaja, a okolnosti razdvajaju! Da li ce ljubav ova dva zodijaka da srusi barijere?!

OVAN

Barijere u vasem slucaju stoje kao opomena, ali se ne plasite. Vazno je da vasa osecanja budu jaka, a vi dovoljno snazni. Vasa snaga i snaga vase ljubavi ce da pobedi sve barijere! Samo osatanite to sto jeste, i ne bojte se!

 

BIK

Niste neko ko ce da se preda lako, ali cete se suprostavljati na svoj nacin.  Radite to na tvrdoglav nacin tako sto ne zelite da prihvatite cinjenice. Trenutno vas neko voli, ali vi bezite od te ljubavi. Ili se plasite odbijanja, ili se plasite sebe?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Svesno se mirite sa necim, bez obzira sto se u pocetku bunite. Ma koliko da je tako, povlacite se kao da tako morate i da tako treba. Zasto se predajete lako, a da niste ni pokusali da gazite barijere?

 

RAK

Vasa kocnica do srece je vas ponos i vreme je da ga zgazite. Mada vam je zalud to pricati,  vi se retko mirite. Vase srce kuca za nekoga li niti cete to pokrenuti, niti cete odmah da prihvatite vezu.

 

LAV

Vasa ljubav je tako snazna i necete da odustate od nje. Ipak je to zabranjena ljubav za vase srce. Zasto ne budete snazniji da zgazite barijere koje su medju vama? Otrgnite se od okoline koja utice na vas.

 

DEVICA

Bili ste neko ko se drznuo da sledi svoje srce. Istrpeli ste fazu zabranjene ljubavi. Tako ste licnom voljom i snagom ljubavi uspeli eliminisati  barijeru. Zasto da vas bilo sta razdvaja, ako vas ljubav spaja?

Nastavak na sledecvoj strani..

Stranice: 1 2