Sreda cetvrtak,petak:Nesto novo,nesto staro,a ovim zodijacima totalni preokret!

Sreda cetvrtak,petak:Nesto novo,nesto staro,a ovim zodijacima totalni preokret!

2024-08-27 Off By Admin

Nesto novo, nesto staro, a ovim zodijacima totalni preokret!

OVAN

Kod vas sve posataje rutina i tako nista novo. Navikli ste da idete za obavezama, i bez pomisli da zakazete. Ne znaci da cete zakazati ako ucinite  nesto novo. Umesto sto vam je tako monotono, ucinite totalni preokret.

 

BIK

Mozda morate shvatiti da nije sve u ispunjavanju obaveza. Morate se malo pokrenuti iz mesta. Ne osatajte na starom, vec ucinite nesto novo u svome zivotu. Bila bi to jako lepa promena u vasem zivotu.

 

BLIZANCI

Za sada ide tako kako ide i zivotarite dan za danom. Ne mislite da ce ovi dani biti sasvim drugaciji. Vreme je za totalni preokret na bolje, i vreme da i sami osetite kako je zivot lep. Bez uobicajenog stresa i nervoze.

 

RAK

Nesto novo, nesto staro, a mogao bi se desiti i neki preokret. Zasto da se vodite da sve mora da bude onako kako je? Valda ste vi kovac svoje srece, pa gledajte da iskrojite i za sebe nesto povoljno. Ako ne dobro, onda makar daleko bolje nego prethodnih dana.

 

LAV

Budite srecni sto se sve desava tako kako se desava. Vasa ce bivsa da vam poruci nesto i vazno i znacajno. Mozda saznate bas ono sto vas je zanimalo, a sto licno niste smeli da pomenete.

 

DEVICA

Vasa sreca polako jenjava i ovih dana je necete toliko pokazivati. Zasto i sta se desilo da su utihnule vase reci? Nesto ste cutljivi ovih dana i vreme je da se razvedrite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2