Lav i Jarac:Dva znaka cija lepota osvaja,a karakter zadrzava!

Lav i Jarac:Dva znaka cija lepota osvaja,a karakter zadrzava!

2024-08-27 Off By Admin

Istina je da su lav i jarac dva znaka cija dobrota i lepota mogu da promene svet.

 

LAV

Vasa lepota je nesto cega ste vi svesni. Vi nikada niste bili znak koji je bio lazno skroman. Dobro znate koliko vredite i osoba ste koja zna koliko zasluzuje. I mozda sa vremena na vreme pristanete na manje od toga ali pre ili kasnije preovladava vas karakter.

Vi ste znak zodijaka koji tacno zna sta je ono sto hoce i vazite za osobu koja ide kroz zivot jako i hrabro. Niste neko ko je navikao da bilo sta u zivotu dobije tek tako. Veliki ste borac i to je vasa velika istina i jako ste ponosni na sebe i na ono sto jeste.

Vasa lepota privlaci na svakom koraku i svakako da ste znak koji je svestan toga da mu je tesko odoleti. Ali, ono sto zadrzava i ono zbog cega vas obozavaju je taj vas karakter. Umete da terate po svome, znate da budete jaki cak i onda kada se cini da je sve otislo u nepovrat i da nista ne ide onako kako bi ste zeleli. Moramo da naglasimo da je vas najveci strah gubitak onih koje volite, ali ste osoba koja ume da istraje cak i onda kada je najteze i to je vasa najveca vrlina.

Imate razne mogucnost tokom zivota za napredovanje ali je vazno da se posvetite sebi i onome do cega je vama licno stalo.

No, vasa lepota ujedno moze da bude i vasa kocnica ka sreci jer mnogi pomisle da ste naivni i povrsni.

Ne volite granice,a vazite za zodijak koji tacno zna kada je vreme da stane, da se okrene i ode. Ljubav vam daje snagu, ali ste radije sami nego u losim vezama.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2