Rak,Lav,Devica:Evo sta vam donosi zadnja sedmica avgusta-do drugog septembra!

Rak,Lav,Devica:Evo sta vam donosi zadnja sedmica avgusta-do drugog septembra!

2024-08-25 Off By Admin

Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da dolaze dani za promene. I trenuci koje cemo pamtiti.

 

 RAK

Vrlo je vazno da kazemo da ce zadnja sedmica avgusta doneti promene. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Ono sto treba da znate jeste da su ovo dani tokom kojih cete uspeti u svojim namerama. Zadnja sedmica avgusta ce ujedno biti prilika da ostvarite svoje snove i treba da znate da je bitno da uzivate u zivotu na pravi nacin. Jedna vodolija sa vama zeli da nastavi tamo gde je stala, pa ako vi u ovom trenutku patite zbog proslosti, onda znajte da ce vam sudbina dati sansu da sa tom osobom nastavite tamo gde ste stali.

Moramo reci da je vazno da ne dizete ruke od svojih planova i vazno je da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto vase srce zeli. Isto tako, ovo je prilika da se borite za svoje snove, i treba da imate na umu da cete itekako moci da kazete da je vas zivot vasa  stvar.

Ako ste sada fokusirani na polje karijere, onda znajte da je bitno da cete u periodu koji sledi itekako biti uspesni i na ovom zivotnom polju. Nece vam faliti srece, to je ono sto je najvaznije od svega.

 

LAV

Morate znati sta je ono sto zelite. Slede vam dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Zadnja sedmica u ovom mesecu ce ujedno biti i sansa da pronadjete resenje nekih svojih problema. Itekako je vazno da  ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Jer su ovo sada dani kada cete moci da se radujete svemu sto dolazi.

Konacno cete moci da kazete da ste ostvarili svoje snove, a ako ste sada spremni za novu ljubav onda znajte da zadnja sedmica meseca avgusta moze da vam donese i promene na ovom polju.

Uzivacete iskreno u svemu sto sledi. Posebno ako ste sada spremni za nove osobe i nove susrete.

Lavovi koji su sada u vezi ce dobiti dokaz necije ljubavi. Mozda vas vasa voljena osoba nece zaprositi ali vam hoce dokazati da ste joj vazni na jedan zaista poseban nacin. Razmislite o tome jer je vazno da znate sta vam treba.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2