Ponedeljak,utorak,sreda:Tri dana za ljubavne avanture!

Ponedeljak,utorak,sreda:Tri dana za ljubavne avanture!

2024-08-25 Off By Admin

VAGA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da dolaze dani za ljubav. Jedna vodolija sa vama zeli da nastavi tamo gde je stala. Nemojte dizati ruke od svojih zelja i planova vec se posvetite sebi i uzivajte u zivotu na pravi nacin. Imate samo jedan.

 

SKORPIJA

Naredna tri dana ce doneti mogucnost ostvarenja jedne vase velike zelje. Kao neko ko je prolio more suza, konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Ucinite onako kako vam nalaze srce jer cete posle mnogo bola napokon moci da kazete da ste dobili novu sansu za srecu.

 

STRELAC

Jasno je da imate velika ocekivanja. Neko sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Samo pustite da vas vodi vase srce. Jasno je da vama moze biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni. Nekome ste stalno u mislima i naredna tri dana ce doneti veliku radost.

 

JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da ste znak koji moze da ostvari svoje zelje. Jedan lav sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Ako mu date priliku onda je moguce da cete uz njega uspeti u svojim namerama i planovima. Vas zapravo nikada niko nije voleo na tako lep nacin.

 

VODOLIJA

Ovo je vas srecan period. Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Imajte na umu da nema nimalo sumnje da cete moci da promenite neke stvari u svom zivotu. Odlicno cete biti raspolozeni u danima pred nama. Uzivajte u svemu sto sledi.

 

RIBE

Jako je vazno da imate na umu da vas neko voli. Tri dana koja slede ce resiti neke dileme u vasem zivotu. Znak ste koji je zasluzio da mu krene na bolje. Dajte sebi priliku da uzivate u zivotu na pravi nacin. Itekako slede zanimljivi trenuci.

Stranice: 1 2