Ovan,Bik,Blizanci:U sedmici do 26.avgusta do 2.septembra slede promene!

Ovan,Bik,Blizanci:U sedmici do 26.avgusta do 2.septembra slede promene!

2024-08-25 Off By Admin

Ako ste rodjeni u prva tri znaka zodijaka, znajte da vam slede divna iznenadjenja…

 

OVAN

U sedmici koja je pred nama cete biti znak koji ce moci da kaze da je uspeo u svojim namerama. Doslo je vreme da vam krene na bolje. Neko ste ko ce biti jako srecan. Bitno je da se posvetite sebi. Uz samo malo srece, doci ce do toga da uspete u svemu sto ste naumili.

Ono sto ce biti najvece iznenadjenje je sto ce jedna osoba iz vase proslosti odluciti da se vrati u vas zivot. Bitno je da ni u kom slucaju ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Dakle, ako sa nekim zelite novi pocetak onda znajte da ponos i inat ne treba da vas zanimaju, vec samo glas vaseg srca. Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da je jasno da su sada pred vama dani kada cete raditi ali je bitno da ucinite onako kako vase srce nalaze. Ukratko, nadjite vremena i za privatni zivot i odmor.

U ovoj sedmici ce neke tajne izaci na videlo koje vam se mozda bas i nece svideti ali sve ce doci na svoje i bicete znak koji ce uspeti u svojim namerama.

 

BIK

Ono sto je vrlo vazno kada je ova sedmica u pitanju jeste da treba da znate da cete u ovoj sedmici ostvariti svoje snove. Ljubav je ono sto vam sada daje snagu. Mnogi pripadnici vaseg znaka ce u sedmici koja je pred nama saznati moci da kazu da su dobili ono do cega im je stalo.

Ako ste sada u vezi krajnje je vreme da razmislite o tome da li je osoba sa kojom ste ona prava jer bi moglo doci do toga da vas ona zaprosi. Da li je to ono sto zelite… To samo vi znate… Ali je izvesno da imate kraj sebe nekoga ko bi itekako mogao da vas usreci.

Dalje, slobodni bikovi ce doziveti iznenadjenje kada saznaju da je osoba o kojoj mastaju takodje ludo zaljubljenja u njih. Mozda u ovoj sedmici nece doci do pocetka romanse ali ce vam svakako biti jasno da je pitanje vase srece sada samo u vasim rukama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2