Vreme srece:Do polovine septembra jednom zodijaku novcana sreca, a ovima emotivna!

Vreme srece:Do polovine septembra jednom zodijaku novcana sreca, a ovima emotivna!

2024-08-24 0 By Admin

VAGA

Imate na umu da se upustite u jedan manji biznis sa prijateljom. Kolega ce vam nudi jedan posao i znajte da bi sledila novcana sreca. Zasto da ne, pa ni vi niste bas toliko  nemarni kada je sansa u pitanju. Vreme je da je prepoznate i da je iskoristite na vreme.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Novcana sreca ce obeleziti sve vase dane do polovine septembra.Necete moci da se pozalite da  cete biti bez para. Nesto vazno ce obeleziti  ovaj period vaseg zivota i to ce biti vasi najsrecniji dani. Vreme je da se okrenete i onom drugom polju svoga zivota. Mesto u vasem srcu je upraznjeno.

 

STRELAC

Budite odlucniji  i dajte sebi  slobodu da sami donesete odluku.Neka se ona tice jedne osobe koja ce vam pomoci da vase odluke budu vaznije. Nemojte dozvoliti da vam se iko mesa u ono sto je od zivotne vaznosti. Jasno dajte do znanja svima  da je vas zivot i vasa odluka.

 

JARAC

Dugo ste bili tuzni i u dusi usamljeni.Za sada su za vas dani srece, da se okrene na bolje vase  emotivno polje.Ako je ovo vreme srece za druge, zasto ne bi bilo i za vas? Sad ili nikad, vreme je da pokazete jednoj osobi da je volite. I da ona vama pokaze da voli vas, i da vasu ljubav niko i nista nece ugroziti.

 

VODOLIJA

Novcana sreca vam je nebitna u odnosu na emotivnu srecu.Vreme je da pocnete da sirite pozitivnu energiju oko sebe.Pokazite da vam je vaznija licna sreca od necijih novcanika. Svesno znate sta vam je ciniti, bas kao da je novac preka potreba. Ipak znate da bi vam bio bezvredan bez jedne osobe pored sebe.

 

RIBE

Ako mozete da se merite sa jednom osobom, vi se to i potrudite. Imate takmicarskog duha, pa ga i pokazite.Sami opravdajte neke svoje postupke i dokazite svima da ce vredeti. Neko ce ipak morati da shvati da ste vredni i da ste mu  na ravne casti, priblizni u svemu. I da zeli samo vas pored sebe, kako bi konacno i vas snasla emotivna sreca.

Stranice: 1 2