Nedelja,ponedeljak,utorak:Tri dana kada ce zelje postati stvarnost!

Nedelja,ponedeljak,utorak:Tri dana kada ce zelje postati stvarnost!

2024-08-24 Off By Admin

 VAGA

Konacno dolaze dani za srecu. Vi cete biti znak koji ce uspeti u svojim namerama i emocijama. Tri dana koja su pred nama ce biti prilika da ostvarite svoju veliku zelju. Nekome ste u mislima i nema sumnje da je neko spreman da se bori da vam svoju ljubav dokaze na delu.

 

SKORPIJA

Tri dana koja su pred nama ce biti prilika da uspete  u svojim namerama. Neko sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Da li ce doci do toga, da li je proslost i dalje u vasem srcu to samo vi znate. Neko je spreman da se bori za vas i za vasu ljubav.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Nemojte ocekivati cudo. Znajte da nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Sreca ce biti na vasoj strani,a vi konacno znak koji ce dobiti ono do cega mu je stalo. Fokusirajte se na svoje zelje.

 

 JARAC

Ovo ce biti tri dana kada cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Vi cete biti miljenik sudbine u danima koji su pred nama. Jasno je da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Neko kome ste stalno u mislima iako to on mozda dobro krije. Sve ostalo je samo na vama.

 

VODOLIJA

Jasno je da cete uspeti u onome sto naumite. Bice ovo sjajni dani za vas i ljubav ce bez imalo sumnje da usledi. Cuvajte svoje srce i znajte da je ovo period kada zaista mozete da promenite neke stvari u svom zivotu. Bitno je da ne obecavate u prazno.

 

 RIBE

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce naredna tri dana doneti ljubav. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Neko ce se svim silama boriti da vas vrati u svoj zivot. Ostalo je do vas.

Stranice: 1 2