Nedelja,ponedeljak,utorak:Tri dana kada ce zelje postati stvarnost!

Nedelja,ponedeljak,utorak:Tri dana kada ce zelje postati stvarnost!

2024-08-24 Off By Admin

 Naredna tri dana ce doneti veliku srecu. Neki znakovi zodijaka ce uspeti da ostvare svoje velike zelje.

 

 OVAN

Tri dana koja su pred nama ce biti prilika da ostvarite jednu veliku zelju. Vazno je da imate na umu da je ovo srecan period za vas. Dugo ste patili, prosli ste mnogo toga ali sada su konacno pred vama dani kada ce ljubav da pobedi. Nemojte odustajati.

 

BIK

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ce ovo biti srecan period za vas. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Jednom raku je stalo do vas i voli vas na poseban nacin. Dakle sve ostalo je na vama, vi ste znak koji donosi konacnu odluku.

 

BLIZANCI

Nemojte ocekivati mnogo. Ovo je period kada je jako vazno da smanjite svoja ocekivanja. Dakle sledi vam niz divnih desavanja ali je vazno da znate da cete uspeti u nekim svojim planovima jako brzo. Jednom ovnu ste vazni i dragi. Nemojte zaboraviti tu cinjenicu.

 

RAK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je jednom lavu stalo do vas. Vas zapravo nikada niko nije voleo tako kako vas voli on. Vazno je da imate na umu da je sve ostalo na vama. Fokusirajte se na svoje zelje i potrebe.

 

 LAV

Vazno  je da ne dizete ruke od ljubavi. Da ostanete ono sto jeste i posvetite se sebi. Bice ovo tri dana tokom kojih cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Slede vam zanimljivi trenuci, vazno je da to znate. Sreca ce biti vas pratioc.

 

 DEVICA

Tri dana koja su pred nama ce vama doneti priliku da se uverite u necije emocije. Ovo zapravo moze da bude period kada ce vam neko na delu dokazati i pokazati svoju ljubav. Sve ostalo je samo na vama jer vi donosite konacnu odluku hocete li nekome dati sansu ili ne.

  Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2