Horoskop od 26 avgusta do 2.septembra: Sreca i tuga putuju zajedno, ali ce se razici kod ovih zodijaka!

Horoskop od 26 avgusta do 2.septembra: Sreca i tuga putuju zajedno, ali ce se razici kod ovih zodijaka!

2024-08-24 Off By Admin

VAGA

Zaljubljeni ste, pa niste, volite, pa niste sigurni u u osecanja! Odlucite se sta osecate i sta je ono sto biste hteli. Neka vase licne zelje budu prioritet. Idite ka cilju, ali ako zelite definitivno ispunjenje, morate biti jasni i konkretni.

 

SKORPIJA

Sreca i tuga putuju zajedno i vreme je da se razidju. Bas vi biste mogli biti osoba gde ce da razmene put. Ucinite sve da mislite pozitivno i da srecu  privolite da se usmeri ka vama. Neka sreca i tuga zauvek zamene mesta u vasem zivotu!

 

STRELAC

Ocekivacete da vam se posveti jedna osoba, ali nece. Ne bas onako kako ste vi to zeleli, ili mislili da ce da bude. Pa ipak nesto ce teci u vasem smeru, a vi probajte da korigujete okolnosti koje gode, a koje ne gode.

 

JARAC

Ne smete se predavati ako vam nesto nije uspelo. Budite snazni da se uhvatite u kostac sa okolnostima koje vam ne idu na ruku. Ucinite nesto da bude bolje i da konacno pokazete da necete lako odustati.

 

VODOLIJA

Srce vam cini suprotno od onoga sto osecate. Terace vas inat da se okrenete od onih koji vas vole. Ljutite se na one koji vas vole, a verujte da necete biti u pravu. Oni ce imati vise razloga da se ljute na vas zbog nerazumevanja.

 

RIBE

Samo idite svojim ustaljenim obavezama i svojim putem. Ako zelite neke promene, vi ih i pokrenite ovih dana. I moracete sve sami, jer se necete smeti da pouzdate u jednu osobu. Vi drzite sve konce u rukama, radite i doprinosite. Upitajte se dokle tako?!

 

Stranice: 1 2