Horoskop od 26 avgusta do 2.septembra: Sreca i tuga putuju zajedno, ali ce se razici kod ovih zodijaka!

Horoskop od 26 avgusta do 2.septembra: Sreca i tuga putuju zajedno, ali ce se razici kod ovih zodijaka!

2024-08-24 Off By Admin

Sreca i tuga putuju zajedno, ali ce se razici kod ovih zodijaka!

OVAN

Ako mislite da je sreca samo u poslu, neka vam i bude. Mozda je red da sve planirane obaveze privedete kraju. Imacete u glavi i neke nove, ali ce vas jedna osoba dekoncentrisati.Mozda je ona put koji cete zvati sreca.

 

BIK

Samo da se usmerite ka necemu boljem i sve bi bilo drugacije. Vazno je da se pokrenete iz mesta. Slede vam neke neocekivane stvari u koje do sada niste verovali. Kolo zvano sreca se okrece u vasem smeru.

 

BLIZANCI

Mnogo toga se desavalo u zadnje vreme, da ce vam i dalje biti turbulentno. Na vasem putu sreca i tuga vec putuju zajedno, ali ce se razici kod vas. Samo mislite pozitivno i naci ce vas sreca.

 

RAK

Idete zacrtanim smerom koji vas vodi i ne zelite da menjate pravac. Mozda ce promene da dodju same i neocekivano. Mada nesto novaca cuvate, imacete jedan neodlozni izdatak. Moracete da se pokazete u najboljem svetlu.

 

LAV

Ako se radujete jednom bicu, morate se radovati i svojim osecanjima. Nije vazno sto vec vidite prepreke, pa ste tuzni zbog toga. Neka vasa ljubav bude spremna da savlada sve barijere koje se isprece. I sreca nek bude na vasoj, a tuga na suporotnoj strani.

 

DEVICA

Pokazite da je sve sto sledi i za vas sasvim normalno. U vasoj je teznji da se osecate spremnim da prihvatate sve nedace, ali i da se ne predate. Nece vam biti lako jer su pred vama tezi dani. Tezi nego sto ste navikli da budu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2