Subota,nedelja,ponedeljak: Nekima ce biti turbulentno,a nekima dosadno…

Subota,nedelja,ponedeljak: Nekima ce biti turbulentno,a nekima dosadno…

2024-08-23 Off By Admin

VAGA

Kako da se  usmerite napred ako ove dane propustite kao svoju sansu? Zaista sledi nesto turbulentno i da znate da vam nece biti dosadno. Vreme je da se vase srce usmeri ka jednom liku, jer ce taj lik da ceka neki vas znak.

 

SKORPIJA

Nemojte opet da idete glavom kroz zid, vec budite oprezni. Postajete nepromisljeni, pa gledajte kako cete se vladati ovih dana. Osecate se dobro i pokazujete moc, a bice dobro da spustite loptu.

 

STRELAC

Vasa ocekivanja se polako privode blizu ostvarenja. Ne dovodi se u pitanje da li je to vasom zaslugom ili bilo cijom. Vazno je da se kolo srece okrece i da ce vam ovi dani da budu onakvim kako se nadate.

 

JARAC

Mozda vam je i dosadno jer se sve svodi na vas rad, red i disciplinu. Takvi ste i morate nesto da menjate. Ne morate da samo radite, vec biste mogli da se malo i druzite. Jednoj ste osobi zapali za oko.

 

VODOLIJA

Osecate se nepoverljivo, nezainteresovano i sve vam dosadno. Kao da se ljutite na odredjene osobe, a nemate razloga. Osecate se zapostavljenim od nekih odredjenih osoba, a niste u pravu. Ovih cete dana da se uverite da mnogo gresite. Niko vas nece voleti toliko.

 

RIBE

Dosta je samo da se malo opustite i da ne cinite nista nepotrebno. Ovi ce dani biti pravi dani za  susret sa voljenim osobama. Ako ste planirali da se odmarate, jedna ce vas osoba iznenaditi dolaskom. Toliko cete biti iznenadjeni, ali istovremeno i obradovani.

Stranice: 1 2