Subota,nedelja,ponedeljak: Nekima ce biti turbulentno,a nekima dosadno…

Subota,nedelja,ponedeljak: Nekima ce biti turbulentno,a nekima dosadno…

2024-08-23 Off By Admin

U danima koji slede nekima ce biti turbulentno, a nekima dosadno…

OVAN

Ne mora da vam bude dosadno i da se zalite da ste u kolotecini. Mozda vam ovih dana bude turbulentrno zbog nekih desavanja. Sigurno da niste ni pomislili da moze biti tako. Vreme je da se uverite.

 

BIK

Niste mogli zamislili kojom se brzinom stvari menjaju. I kod vas ce se sve desavati prebrzo. Bice tako turbulentno da cete odjednom sa dna da se vinete put zelja i novih mogucnosti. Otvaraju vam se novi vidici.

 

BLIZANCI

Vreme je da konacno malo predahnete. Od vas se mnogo ocekivalo ovih dana i ispunjavali ste sve. Mnogo stresa, nervoze, ali ste  uspeli da postignete mnogo toga. Odmaracete. Mozda cak budete imali i pozeljno drustvo.

 

RAK

I kod vas se sve nesto vrtoglavo menja i vreme je da se zaustavite. Ovi ce vam dani doneti malo opustanja. Vreme je da i vi malo uzivate u danima odmora. Navikli ste da radite pa ce vam biti dosadno.

 

LAV

Srce vas vodi u dane susreta i bice vam turbulentno sto se tice desavanja. Jedna osoba vas je ocarala i vreme je da joj se nadjete u blizini. Samo napred i samo vesto nastupajte. Ne brzajte sto se tice osecanja. Sledite srce, ali budite strpljivi.

 

DEVICA

Ako ste svesni da morate da se uzdrzite od komentara, uzdrzite se. Bice bolje da sacuvate misljenje za sebe, nego da ga iznesete. Mogli biste nekoga da povredite svojim misljenjem, bez obzira sto je tacno i istinito. Ako biste rekli sta mislite, bilo bi turbulentno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2