Kraj avgusta-ludi trugao ljubavi: Neko vas ludo voli,ali uzalud kada vi volite drugog!

Kraj avgusta-ludi trugao ljubavi: Neko vas ludo voli,ali uzalud kada vi volite drugog!

2024-08-23 Off By Admin

VAGA

Nemojte mariti za tudje misljenje, vec radite po volji. Sve sto cinite, cinite po svojoj volji i po svome srcu. Mada ste uvek oprezni i sumnjicavi, srce necete moci naterati ad se koleba i sumnja.

 

SKORPIJA

Ne budite tvrda srca da razumete da ste dve osobe uvukli u ludi trougao ljubavi. Dok vas jedna osoba ludo voli, vi patite za nekom drugom. Zalud krivite svoje srce, kada ste svesni svega. Jedna od njih vas moze usreciti, a druga uciniti nesrecnim.

 

STRELAC

Nesvesno idete iz jedne u drugu vezu, ali samo trazite srecu. Kao da vas nece ona koju zelite da bude vas saputnik. Radujete se osecanjima srca i vremenu prede vama. Daje vam nadu da cete uspeti.

 

JARAC

Verujete u svakoga i svakome, pa se tako i ponasate. Zato cesto upadate u teske situacije iz kojih ne vidite izlaz. Pa i kada ga nadjete, ispadate naivni jer ste verovali u nemoguce ljubavi.

 

VODOLIJA

Srecom da drzite do sebe i znate da procenite osobe. Takodje znate i da ocenite situacije pa se retko desava da budete prevareni. Vasa ljubav je zahtevna, bas kao i vase srce. Bicete verni samo onima koji su verni vama.

 

RIBE

Srce je vase vas vodic ka sreci, pa tako i nazad i napred. Kada volite, nista vas nece spreciti. Niti da pokusate sve da spasete svoj brod. Niti da licno ucinite brodolom i da potopite sopstveni brod. I cinite tako dok je osecanja. Tacno znate kada treba poci dalje i uciniti kraj.

Stranice: 1 2