Skorpija i Bik:Tvrdoglavi do neba,ali iskreni prijatelji koji vole najjace!

Skorpija i Bik:Tvrdoglavi do neba,ali iskreni prijatelji koji vole najjace!

2024-08-22 Off By Admin

BIK

Ovo je neko ko je jako tvrdoglav. Mozemo cak da kazemo da to doseze do neba jer je bik spreman da ide na sve ili nista kada nesto naumi.

Ovom znaku je novac jako vazan. Skoro koliko i ljubav. Smatra da covek ne moze biti srecan ukoliko nema i novac i ljubav i on ne voli lazne zivote, niti lazne izjave. Kaze onako kako jeste, ma koliko da to nekoga bolelo jer je prosto znak koji ce reci onako kako misli… Ma koliko da ta istina nekome bila teska i bolna.

U ljubavi, bik je uvek veran. Do neba voli, predaje se, daje dusu, srce na tacni. Ali tacno zna kada je vreme da se okrene i ode.

Imati bika kraj sebe znaci imati osobu koja ce vas voleti iskreno, koja ce vam dati dusu, srce, sve sto ima. Ali, isto tako, i osobu koja ce biti u stanju da vam okrene ledja i ode ako je ne cenite i ne postujete.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Bik je dobar covek ali nije naivan. Dobro zna kada je vreme da se bori,a kada da se okrene i ode.

Moramo reci da je cinjenica da se u ovom znaku radjaju ljudi koji vole istinu iznad svega. Reci ce je ma koliko da bila bolna.

Imajte na umu i to da je osoba rodjena u ovom znaku dobar covek koji ce mnogo prastati… Ali kada mu jednom neko predje granicu…To je za sva vremena. No, voli do neba.

Stranice: 1 2