Skorpija i Bik:Tvrdoglavi do neba,ali iskreni prijatelji koji vole najjace!

Skorpija i Bik:Tvrdoglavi do neba,ali iskreni prijatelji koji vole najjace!

2024-08-22 Off By Admin

Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da su bik i skorpija dva znaka koja su posebna sama po sebi.

 

 SKORPIJA

Ovo je znak koji voli do neba. Moramo da kazemo da je jasno da je potrebno mnogo da se zaljubi ali kada se to desi skoro da nema toga sto za tu osobu nije u stanju da uradi.

Ovo je neko ko dobro zna da je zivot samo jedan ali kada zavoli daje sve od sebe bez imalo sumnje.

Skorpija dobro zna koliko vredi i ovo je neko ko je spreman da istraje u svojim namerama i planovima. Upravo zato ovaj znak nikada ne ostaje tamo gde mu nije lepo, pa cak i ako nekoga voli najvise na celom svetu. Vrlo je vazno da imate na umu da je ovo znak koji je dobar covek, ali koji nije nimalo naivan. Potrebno mu je dugo da se zaljubi ali kad ase to desi skoro da nema toga sto nije u stanju da uradi za tu osobu, jer ako voli, voli do neba.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Skorpija je neko ko ume da prasta ali i neko ko zna kada je vreme da se okrene i ode. I to nema veze sa tim koliko nekoga voli, vec koliko sebe ceni i postuje. Uvek joj je potrebno dugo da zavoli ali njena ljubav zato i jeste dragocena. Sto vise voli, to vise daje, ali vise i ocekuje da dobije zauzvrat.

Moramo da kazemo da je skorpija poznata po tome sto ce reci istinu. Ali, njena istina vrlo cesto ume da zaboli, pa na to uvek moraju biti spremni oni koji su u njenoj blizini.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2