Petak,subota,nedelja:Ovim znacima novi pokusaj na putu do srece!

Petak,subota,nedelja:Ovim znacima novi pokusaj na putu do srece!

2024-08-22 Off By Admin

Tokom ova tri dana za ove znakove ce biti novi pokusaj na putu do srece!

OVAN

Tokom ovih dana  ce da bude vas novi pokusaj na putu do srece. Vase bice se zaljubljuje i to ce da osete svi oko vas. Vase srce konacno voli, i nekim cudom bas onu koja voli vas.

 

BIK

Budite svesni da se uskoro okrece kolo srece. Za vas nastupa bolji zivot u svakom pogledu. Bice to promene za trista stepeni, a i vreme je bilo. Do sada ste bili covek iz senke, a od sada ste neko vrlo poznat, mocan i uticajan.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Mozda se ne mozete orjentisati sta biste ovih dana. Ako je  tako, vi se bolje organizujte i znajte sta vam je ciniti. Pred vama su nove obaveze  koje morate otaljavati bez zastoja.

 

RAK

Vase srce kuca za onog ko vam ga je i uzeo. Zato iskoristite ove dane za novi pokusaj da se nadjete na putu nove srece. Od vas se ceka da se obratite onoj koju volite, a sa kojom ste u svadji.

 

LAV

Slede vam neka neispunjena ocekivanja i vreme je da se sredite. Najbolje ce biti da prihvatite ono sto je i da se okrenete boljim danima. Neka vam ovi budu uvertira za novi pokusaj na putu do nove srece. A sreca ce vas naci iznenada!

 

DEVICA

Samo da se srede vase misli i da znate sta vam je ciniti. Vase srce kuca u ocekivanju da se nadjete blizu jedne vage. Ona vas voli i vase srce voli nju. Bice ovo dani da pokusate da okusate srecu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2