Uskoro:Zivoti zodijaka se menjaju,kolo srece se okrece!Carobna desavanja!

Uskoro:Zivoti zodijaka se menjaju,kolo srece se okrece!Carobna desavanja!

2024-08-21 Off By Admin

VAGA

Malo ste oprezni, a malo nesigurni, pa mislite da se sve moze okrenuti protiv vas. Bice ovo najbolji dani za nove pocetke, i korake koji slede. Carobna snaga novih dana povesce vas ka onoj koja vas ceka.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vreme je da konacno i vi zaboravite sve sto je bilo. Ako do sada niste, oseticete carobnu moc dolazece ljubavi. Vreme je da opet volite i da budete voljeni. I da shvatite da nikada ne treba bezati od ljubavi, ako ste bili razocarani prethodno.

 

STRELAC

Budite odlucni da znate sta biste dalje i koje biste sledece poteze povukli. Vise necete misliti crno belo, niti cete gajiti izvesne nade. Sami cete biti pokretac licne srece. A ovih dana vam se otvaraju povoljne sanse.

 

JARAC

Vreme je za nove vidike i nove mogicnosti. Nema vise nazad i napred, pa tako u krug. Od vas zavisi sta cete dalje i kako cete svoj zivot organizovati.Pokazite da su vase mogucnosti od sada neogranicene.

 

VODOLIJA

Svakako cete se nadati da cete se vratiti u priliku mocneosobe. Zasto vas bole pozicije koje lagano gubite? Vreme je da se povucete i da drugima prepustite uloge.Moc i autoritet koji ste uzivali dugo, neko ce da oslabi svojim mocnim likom.

 

RIBE

Samo da se usmerite i da konacno nadjete ravnotezu izmedju svojih zelja i svojih mogucnosti. Nekim cudom, desice vam se upravo to sto i zelite. Vazno je samo da zelje postavite na pravo mesto, naravno u skladu sa mogucnostima. One ce vam ici na ruku.

 

Stranice: 1 2