Uskoro:Zivoti zodijaka se menjaju,kolo srece se okrece!Carobna desavanja!

Uskoro:Zivoti zodijaka se menjaju,kolo srece se okrece!Carobna desavanja!

2024-08-21 Off By Admin

OVAN

Poceli ste da gubite veru u sebe i nikako da se ohrabrite. Jaki i vredni, a potom i uspesni, sta vas sprecava da se i sada odvazite? Evo prilike da povratite status koji vam i pripada.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Nekako na sve gledate ili – ili, a to nije dobro. Idete iz krajnosti u krajnost i kod vas nema sredine. Vreme je da vas stigne carobna snaga broja vaseg znaka, i da krenete u zeljenom smeru.Vreme je da pokazete i ozbiljnost i pozrtvovanost.

 

BLIZANCI

Morate naci neku ravnotezu izmedju sebe i svojih shvatanja, pa do desavanja koja su turbulentna. Takav je ritam vasih desavanja, sa malo mira i malo svadje. I malo srece i malo tuge. Od ovog dana idete napred  ka boljem, pa cete se uravnoteziti.

 

RAK

Mozda je pravo vreme da konacno pocnete da tezite licnoj ravnotezi. Bice kao da okrenete novi list i sve promenite u svome zivotu. Nemojte da vise cutite jer cete od sada osecati kao mnogo bolje u svojoj kozi.

 

LAV

Vreme je da budete jasni i glasni, i direktni i konkretni. A sve je u vezi sa jednom odredjenom osobom. Oseticete carobnu snagu koja ce vas pokrenuti. I konacno cete shvatiti i jasno i glasno na cemu ste sa njom.

 

DEVICA

Vasa ljubav je ono sto vas drzi i ono sto vas  vodi napred. Pomaze vam da savladate sve teskoce, a njih je previse u vasem zivotu. Konacno ce vas osnaziti jedan pogled sa kojim cete se sresti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2