Naredna tri dana:Stize delovanje punog Meseca i za cetiri zodijaka od sada nastupa bolji zivot!

Naredna tri dana:Stize delovanje punog Meseca i za cetiri zodijaka od sada nastupa bolji zivot!

2024-08-21 Off By Admin

VAGA

Morate se ovih dana orjentisati sta vam je najprece. Ako ste do sada kasnili sa odlukama, dalje nemojte. Ono sto ceka na vas,  i sto ne moze bez vase odluke, nemojte da duzite. Tako biste razocarali osobe koje volite.

 

SKORPIJA

Budite spremni na nove korake, pa ako treba i na neke vazne poteze. Sada koristite svoje mocne pozicije i verujte da biste mogli mnogo toga. Vasa sreca je da vam ide u zeljenom smeru, a vi se borite da tako i nastavi.

 

STRELAC

Idete za poslom ali ce vas ovih dana neko ometati. Zapravo, jedna vas osoba dekoncentrise u svemu, i to vas pocinje nervirati. To vam se samo ona svidja i osvaja vas na minute, pa ne zelite da priznate. Bice da cete se zaljubiti, a i ona je u vas vec zaljubljena.

 

JARAC

Ovo su dani koji ce biti uvertira za vas bolji zivot. Jednom recju za sve bolje u vasem zivotu. Zato budite jaki da ispratite zahteve ovih dana i ispunite ocekivanja bliznjih. Neki do sada nisu verovali u vas, ali ce od sada da vas hvale. Vreme je da zablistate i da vam  skinu kapu.

 

VODOLIJA

Nesto se desava sa vama tako da vas nervoza prosto  uzima pod svoje. I ovih dana cete biti tako promenljivog raspolozenja, a necete imati razloga. Jednostavno su nastale korenite promene u vasem zivotu, a vi ih necete da priznate. Vreme je da se menjaju uloge.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Budite svesni novih promena koje se desavaju da ne uspevate ni da shvatite. Vreme je da konacno zablistate punim sjajem i znate sta cete i sta zelite. Od ovih dana imate sansu za promene kakve biste upravo cinili da mozete. I eto, posrecice vam se da cete moci.

Stranice: 1 2