Sreda, cetvrtak, petak:Bice ovo dani puni promena i iznenadjenja!

Sreda, cetvrtak, petak:Bice ovo dani puni promena i iznenadjenja!

2024-08-20 Off By Admin

VAGA

Necete zaliti truda i rada ovih dana, jer ce vam krenuti zarada. Mada niste bas verovali, snaci ce vas nesto vrlo lepo. Osim sto cete biti zadovoljni, ceka vas i jedan lik kao dodatno iznenadjenje.

 

SKORPIJA

Vec planirate nove obaveze i nova zaduzenja. Bas novi poslovi koje imate u planu, povecace vasu zaradu. Deluje vam da se sve menja i da ove promene koje su nastale skoro, nece doneti nista bolje. Verujte da hoce.

 

STRELAC

Ovo su dani iznenadjenjai promene koje slede. Pred vama su nove poslovne sanse, pa se podrazumeva i veca zarada. Ipak ce vas partner da posumnja u vasu vernost jer cete zaista raditi previse. Ako ne vidi da radite, ne vredi ga ubedjivati u to.

 

JARAC

Mozda ste do sada dali sve od sebe,ali vamnije islo. Nebibilolose ad se malo distancirate od posla. Ne u smislu da ne radite, vec samo da sacekate bolje prilike zanove obaveze. Sada vam nisu dani da napredujete poslovno.

 

VODOLIJA

Dok mislite da svi drugi trose a vi stedite, sprema vam se iznenadjenje. Imacete  iznenadne troskove na koje niste navikli. Moracete odresiti kesu jer vas ceka nesto u krugu rodbine. A gde morate osvetlati obraz, ne pita se odakle i kako!

 

RIBE

Nece vam biti lose mada cete imati i raditi, ipak vas cekaju i vanredni izdaci. Sto se tice vaseg partnera, ako ga imate, mogli biste da budete u dilemi. Kao da je vasa veza pala u emotivno sivilo, i nikako da se trgnete i da isplivate skupa.

Stranice: 1 2