Savrsena prilika za ljubav:U narednih sedam dana,ovim znacima sledi fatalni susret!

Savrsena prilika za ljubav:U narednih sedam dana,ovim znacima sledi fatalni susret!

2024-08-20 0 By Admin

VAGA

Nadate se da cete moci da uhvatite novi pravac i da se nosite sa sobom. Iza sebe ostavljate nesto cime se ne mozete bas pohvaliti. Pa sta i ako je tako, ako niste uspeli u svojim planovima, smoci cete snage da idete dalje.Uvek postoji druga sansa koja obecava novi pocetak!

 

SKORPIJA

Konacno sledi fatalni susret koji ce vas vinuti put visina.Zaljubicete se u momentu i to ce biti nova sansa  za vasu srecu. Bice to ljubav koja ce od trena susreta da pocne ispunjava vase snove o svemu sto ste mastali i sanjali.A niste slutili da cete naci svoju srodnu dusu u samo jednom susretu.Bice to savrsena prilika za  novu ljubav!

 

STRELAC

Ovih dana ce vam se ukazati savrsena prilika da pridjete jednoj osobi. Ni vise, ni manje, no onoj koja vas odavno zanima. Svoje cete interesovanje pokazati u jednom pogledu i primicete odgovor kroz zbunjen pogled njenih ociju. Bice to savrena prilika da joj pridjete i pokazete da vam se svidja.

 

JARAC

Samo radite i vodite svoju brigu,  unapred znajuci  da su vam sanse minimalne da osvojite jednu ribu. Ne smete ni da pomislite da vam se moze pruziti bas lepa sansa. Ovih cete dana shvatiti da ni ona nije ravnodusna i da ce vas   udostojiti prilike da joj pridjete i u momentu otpocnete sa upoznavanjem.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Nemojte se dosadjivati, niti zaliti da vam je sve dosadilo.Mozete se zapitati sta se sve desilo u poslednje vreme.  Tek cete shvatiti da je bilo situacija koje niste ni prepoznali, a kamoli da ste ucestvovali u njima.Imate vreme da shvatite gde ste sve pogresili, ali i da probate da ispravite greske.Pokrenite se!

 

RIBE

Jedan lepi jarac vam se nadao da cete ga udostojiti paznje, pa se povukao. Zeleli ste da bude uporniji i niste mu dali previse povoda, pa je odustao. Konacno je vreme da ga ohrabrite i date mu znak da niste ravnodusni.Eto za vas nove sanse da pomislite da sledi nova veza na pomolu. A uz to, nenadano lepa veza koja ce mnogo obecvavati.

Stranice: 1 2