Prva tri dana u sedmici: Novcana dobit Blizancima, Ljutnja Vodolijama, Rakovima od sveg po malo…

Prva tri dana u sedmici: Novcana dobit Blizancima, Ljutnja Vodolijama, Rakovima od sveg po malo…

2024-08-18 Off By Admin

VAGA

Mozda morate da donesete vazne odluke, ali ne zurite. Sve kako vam se cini, ne mora da bude bas tako. Zato cete ovih dana da dobro razmotrite sve, pre nego sto  donesete bilo kakvo misljenje.

 

SKORPIJA

Vreme je da se ovih dana vratite u kolotecinu i da uhvatite ritam. Malo ste se odmorili, pa ste i puni elana za nove radne pobede. Zato se ovih dana od vas ceka da postavite ritam kojim ce se raditi.

 

STRELAC

Ocekujete pomoc prijatelja na zadatku koji vam je zadat. Hocete li postici ono sto ste i hteli i da li ce vam prijatelj opravdati ukazano poverenje? Mozda vam sledi nesto neocekivano. Budite spremni na sve.

 

JARAC

Samo ce vam se pruziti sansa poznastva sa nekim i bice kao da je poznastvo slucajno. Mada cete pokazati zainteresovanost za novi lik, necete nista uciniti. Na vasu srecu stize vas osecanje da necete morati. Ceka vas neocekivano!

 

VODOLIJA

Stize vas ljutnja ovih dana, a da necete reci nista o razlogu ljutnje. Tako cete uciniti da budete nefer prema bliznjima. Ako ste ljuti na odredjenu osobu, ne morate se ljutiti na sve oko sebe. Samo pomislite na one koje volite i kako je njima kada ste vi ljuti i nezadavoljni!

 

RIBE

Srecom da ste realista pa ce vas razum povesti u nove momente. Ne zelite da se bavite nemogucim, niti necim sto unapred lici na fijasko. Zato se oraspolozite da krenete u nove dane sa puno elana. Vedro raspolozenje i vas elan vas moze povesti daleko.

Stranice: 1 2