Nedelja, ponedeljak, utorak: Nove obaveze, nove stvari, nove ljubavi!

Nedelja, ponedeljak, utorak: Nove obaveze, nove stvari, nove ljubavi!

2024-08-17 Off By Admin

VAGA

Neko se zeli kjladiti sa vamada ce ovi dani biti  vazni. Vi pak ne verujete u bilo sta novo, pogotovo ne vazno za vas. Nemojte biti tako sigurni u ono sto vam je za sada nepoznato. Tek cete se uveriti u nesto.

 

SKORPIJA

Odmarajte dok vam se moze, jer nove obaveze cekaju na vas. Taman ste  mislili kako je zivot lep kada ne mislite ni o cemu. Bar vi ne smete da se opustate jer obaveze se gomilaju, a vasi nadredjeni nisu navikli da cekaju.

 

STRELAC

Okrenite se svome poslu i ne mislite nista. Ako ikada pre, sada je vreme da se duboko koncentrisete. Nesto se oko vas desava i vreme je da otkrijete sta je to. Pazite sta cinite kada saznate ko su akteri.

 

JARAC

Niste jaki da se odazivate na svaki poziv, ali jedan necete odbiti. Svakako vas sebi vuku nove stvari i vreme je da menjate zivot. Odbili ste neke koji su vam se udvarali, a sada  necete odbiti udvaranja jedne ribe.

 

VODOLIJA

Svesni ste da vas neko nervira, ali nikako da se usmerite u tom pravcu. Vreme je da se okrenete ka tome, i da obavite razgovor. Neka taj razgovor bude otvoren i konkretan, i jednom resite nesuglasice.

 

RIBE

Samo nastavite da sledite jednu ribu i verujte da vam se smesi sreca. Jedan vas jarac voli i prosto je zaljubljen u vas. U ocekivanju nove ljubavne price, vase price, prijatelji vam pomazu da se sretnete  direktno.

Stranice: 1 2