Nedelja, ponedeljak, utorak: Nove obaveze, nove stvari, nove ljubavi!

Nedelja, ponedeljak, utorak: Nove obaveze, nove stvari, nove ljubavi!

2024-08-17 Off By Admin

Tokom naredna tri dana pred vama nove obaveze, nove stvari i nove ljubavi…

OVAN

Taman vam dodje dan za malo odmora, pa opet slede nove obaveze. Vreme je da se osmehnete  i budete pozitivno raspolozeni. Vredni ste i savesni i necete se brinuti. Necete se ni zaliti na ono sto vas ceka.

 

BIK

Vasa sreca je ono sto vas vodi jer ste je zeljni. I ovih dana je vasa zelja i vasa nada udruzene i hrle ka cilju. Posvecene su jednom liku kojem se nadate da ce ovih dana da se uvrsti u listu nove ljubavi. Ali samo vama okrenute.

 

BLIZANCI

Jasno je da nemate cemu da se nadate. Sto da se pitate sta ce biti, kada znate da  vas cekaju nove obaveze. Iskreno mislite da ce vam se posreciti jer cete uciniti sve da ih ucinite laksim i podnosljivijim.

 

RAK

Sto se ne opustite i ne pustite da sve tece onako kako treba? Sto bi se reklo, onako kako mora. Neke situacije vam nisu po volji, ali cete morati da prihvatite neke promene. Neke nove stvari ce same po sebi biti tu.

 

LAV

Vreme je da se okanete svojih koraka koji vas vode u prazno. Ucinite nesto odredjeno, jasno i konkretno. Ma kakvi god ti koraci bili, povesce vas u smeru koji nosi nove  stvari, nove obaveze. Ko zna, mozda i nove ljubavi?!

 

DEVICA

Vasa sreca je da cete se voditi jednim bicemi sve ce vam biti daleko bolje.  Neko ce  da vamsve cini laksim i podnosljivijim. Mozda i neke nove stvari mogu da vas povuku u pravcu kojem ste tragali, ali ste ga zaobilazili do sada.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2