Kad kane suza izdajica: Otkrice tugu Raka, ljubav Skorpije, bolna secanja Jarca…

Kad kane suza izdajica: Otkrice tugu Raka, ljubav Skorpije, bolna secanja Jarca…

2024-08-17 Off By Admin

VAGA

Ne pokazujete kad vam je tesko ali se trudite sakriti. Vase misli vas vuku na dno, a vase bice se bori da sve sakrije. Zato se cesto drzite po strani, iduci iz krajnosti u krajnost. Na sve gledate ili tuga ili sreca!

 

SKORPIJA

Cesto ste zlopamtilo sa recima, i cesto se grubim recima branite. Nekada sami od sebe, nekada od svih.c Ali kad kane suza izdajica, odace svu vasu ljubav koju nosite u srcu. Vas strah od gubitka i osecaj straha da vam se ljubav nece uzvratiti.

 

STRELAC

Znate da suza moze biti i svedok ljubavi i svedok tuge.  Zato se trudite da se uvek iskazete recima ljubavi i recima koje idu iz srca. Tugu skrivate ponosom, a svoj sarm koristite na sve strane, krijuci strah od neuspeha.

 

JARAC

Trudite se da se drzite dobro i da vas ne dotice bas sve. trudite se biti na distanci jer cesto ste poneseni laznom srecom. Suza izdajica vas stize kada vas obuzmu bolna secanja na neuzvracene ljubavi.

 

VODOLIJA

Sto bi mnogi rekli, vasa suza je uvek ona koja prva potece. Vama bude lakse kada vas suza ponese i natera da isplacete svoj bol i sav svoj jad. Budite srecni sto je tako, jer mnogi bi voleli da mogu tako.

 

RIBE

Realista ste koji ide napred i trudi se da sve razume. Ne osvrcete se na tudje reci, misljenja, savete i upozorenja. Kad volite, volite srcem i idete glavom bez obzira. Makar to bila i suza izdajica bliznjih koji se brinu za vas i koji  vas vole.

 

Stranice: 1 2