Kad kane suza izdajica: Otkrice tugu Raka, ljubav Skorpije, bolna secanja Jarca…

Kad kane suza izdajica: Otkrice tugu Raka, ljubav Skorpije, bolna secanja Jarca…

2024-08-17 Off By Admin

Samo ce skrivene suze biti trag da nikom nije sve med i mleko. I otrkrice tugu raka , i ljubav skorpije i bolna secanja jednoga jarca na bivsu ljubav…

OVAN

Srecom da ste cvrstog karaktera i sve nosite sami. Niste od onih koji ce da pokazu osecanja pred svetom. Cesto se okrecete i idete dalje, kao da vam nije nista. A vi znate da u vama place dusa.

 

BIK

Cesto ste povredjeni i osecate neke licne lomove. Ne mozete da podnesete istinu, pa bezite u samocu svoja cetiri zida tuge. Kada ste povredjeni, znate biti bahati, ali vas je lako procitati. Nikad ne priznajete, ali pamtite zauvek! I ne prastate!

 

BLIZANCI

Tesko vam je cesto ali se pravite da je sve dobro. Svoju tugu krijete svojim povlacenjem u sebe. I cutanjem koje boli, ne samo vas, vec i one oko vas. Bolje je da je izbacite iz sebe nego da patite u dusi.

 

RAK

Kod vas ce sve biti mnogo drugacije, jer  cete samo pokusavati da sakrijete suze. Suza ce izdajica da kane i otkrice svu vasu tugu. Ono sto ste voleli i izgubili, i ono sto ste zeleli, a nikako vam se nije dalo da ostvarite.

 

LAV

Suvise ponosni necete dati da bilo ko misli kako se osecate. Mozda ce neki misliti da ste kralj i da vam se sve moze. I to u momentu kada vas bude bolelo srce i dusa, ali necete nicim pokazati da vam je tesko. Nista osim ponosa.

 

DEVICA

Pokazite da mozete biti ispred nekih koji vas kude. Vase srce je dosta prazno, ali ste neko ko zna da se nosi sa svim. Nije vas zivot mazio, ali i kada je najteze, vi ste kao stena. Cvrsti, stameni i ne date nicim pokazati kako vam je.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2