Subota,nedelja,ponedeljak: Ovih dana zatisje pred buru, a jednom zodijaku nesto posebno!

Subota,nedelja,ponedeljak: Ovih dana zatisje pred buru, a jednom zodijaku nesto posebno!

2024-08-16 Off By Admin

VAGA

Ucinite nesto posebno po cemu ce vas neko pamtiti. Pa cak biste mogli da ucinite i nesto da se vase srce obraduje i da ucinite po svojoj volji. U pitanju je vazna odluka i vi je morate doneti.

 

SKORPIJA

Zatisje je svakako nesto sto se kode vas ne racuna, jer se retko desava. Sami se borite kako znate i umete, i sve vam je za sada solidno dobro. Zasto onda negodujete i sta vas to ne cini kompletno srecnim?

 

STRELAC

Jedna vam se osoba nasla u vasem vidokrugu i vec ste radoznali. To je idealna prilika da vam se desi nesto posebno lepo. Predstoji vam susret oci u oci, koji ce odmah reci da se radi o fatalnoj ljubavi.

 

JARAC

Vec ste spremni da se sretnete sa onom do koje vam je stalo. Nesto ce iskrsnuti i pomerice vas susret, ali ne zadugo. Time ce zatisje koje sada vlada da bude eleminisano. A to je vec nesto posebno za oboje.

 

VODOLIJA

Pokazite da se mozete uveriti u iskrenost reci jedne osobe. Ako neki i sumnjaju u njenu iskrenost, vi joj verujete. Nista vas ovih dana ne sprecava da se posvadjate sa svima, kako biste je odbranili od losih komentara. Mnogo sebi daju za slobodu pojedini likovi iz vase okoline.

 

RIBE

Imacete  nesto u planu ali vam nece bas sve poci za ruukom. Ne bas sve ovih dana.Tokom njih vam se moze desiti i nesto posebno lepo, a mimo plana.  Zaljubljivanje ne ide planski, to se desava! Mozda se i vama desi nesto posebno lepo. Nesto lepse od najboljeg plana.

 

Stranice: 1 2