Subota,nedelja,ponedeljak: Ovih dana zatisje pred buru, a jednom zodijaku nesto posebno!

Subota,nedelja,ponedeljak: Ovih dana zatisje pred buru, a jednom zodijaku nesto posebno!

2024-08-16 Off By Admin

Ovih dana zatisje pred buru,ali jednom zodijaku nesto posebno…

OVAN

Kod vas sve tece uobicajeno i nema nista novo.Mozda je to samo zatisje pred buru koju ne ocekujete. Ma opustite se i ne mislite nista unapred. Mozda vam se bas ovih dana desi nesto posebno lepo. Nesto samo za vasu dusu.

 

BIK

Krajnje je vreme da se okrenete licnim koracima i da nesto radite samostalno. Zasto se uvek vama zalomi to da da morate da delite sa nekim posao i zaradu? Pocnite raditi samo za sebe. Krajnje vreme da pocnete da se stabilizujete i postanete nezavisni.

 

BLIZANCI

Nije vam lose i dani koji su pred vama i dalje ce biti povoljni. Ono sto je nepovoljno jeste vas plan da zavrsite nesto i konacno da bude ispunjen. Nastale su neke nepovoljne prilike. Pustite ih kraju, uzivajte u onome sto vam se pruza sada.

 

RAK

Nesto vec planirate, a bicete pozvani na neku cast,pa cete odsgoditi planove. malo vas remete neke nepovoljne okolnosti za ono sto ste hteli. Neka sve saceka neko povoljnije vreme.

 

LAV

Vama  ce ovi dani biti samo zatisje pred buru. Da sve i dalje tece kao do sada, vise nece moci. Vi ste lav, i spremite se za buru i burne reakcije. Nesto imate da izvedete na cistinu sa jednom odredjenom osobom.

 

DEVICA

Pokazite da ste svesni sta vas ceka, ali da vam nece biti tesko.Taman ce zatisje koje vam je smetalo, da zamene neke neocekivane okolnosti. Za vas svakako sledi promena, ali promena na bolje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2