Do kraja meseca neki bi mogli da stanu na ludi kamen!

Do kraja meseca neki bi mogli da stanu na ludi kamen!

2024-08-16 Off By Admin

VAGA

Zasto su vam uvek nove odluke kamen spoticanja? Da li sto ne razmislite dobro, a brzo donesete odluku? Ili jos niste sreli onu pravu koja bi vam ulila samopouzdanje i pomogla da resite svaku dilemu!

 

SKORPIJA

Vasa je sreca da se mozete dovijati na sto nacina. Mada ste uspesni i priznati,  ipak nikako da vasa sreca bude u celini. Uvek vam fali taj osecaj na emotivnom polju, da biste priznali da ste srecni. Moracete traziti srodnu dusu. I vreme je da se stane na ludi kamen!

 

STRELAC

Krajnje je vreme da se okrenete svome bicu i da cinite nesto konkretno. Ne ide vam da i dalje idete u nove avanture.Tu je u blizini jedna osoba koja bi dala sve za vasu ljubav. Vi samo treba da je prepoznate.

 

JARAC

Bili biste presrecni samo da vas primeti jedan strelac. Vasa osecanja prema njemu traju dugo i vreme je da se  i otkriju. Mislite da biste lako stali na ludi kamen sa njim,  ali sacekajte da sve krene svojim tokom.

 

VODOLIJA

Uloge u vasem zivotu se menjaju i lako ce i sada da se sve menja. Vi licno niste spremni za promene, ali cete morati sabrati cinjenice. Mada su za vas neke neprihvatljive, nemate kuda. Sto je tu je!

 

RIBE

Ovo je period da shvatite sta morate i sa cime se trebate mniriti. Neke cijenice nece biti povoljne, ali nece vam biti prvi put da je tako. Snazni ste da sve savladate, pa cak i neke vece poteskoce. Uspecete da uhvatite svoj pravac, a oni sto su sumnjali u vas ima da vam se poklone.

 

 

Stranice: 1 2