Do kraja meseca neki bi mogli da stanu na ludi kamen!

Do kraja meseca neki bi mogli da stanu na ludi kamen!

2024-08-16 Off By Admin

Do kraja meseca neki bio mogli da stanu na ludi kamen!

OVAN

Zaljubljeni ste i vreme je da mislite napred. Zato se okrenite buducnosti jer ovi dani mogu biti uvertira za srecu! Mogli biste da ozvanicite svoju vezu da svi vide sta osecate.  Nikad se ne zna sta sledi, na ludi se kamen lako stane!

 

BIK

Vreme je ad se izborite za svoje mestopod suuncem. Nema vise  stajanja u mestu i vreme je za velike korake. Morate znati da vam se pruzaju neke sanse. I te sanse ne smete da propustite.

 

BLIZANCI

Imacete mnogo obaveza a i inace trcite na sve strane. Zasto i cemu, kad posao nece pobeci. Vazno je samo da ih poredjate po vaznosti i da nadjete prioritete. Bez toga se samo zapetljavate, a uz to i nepotrebno premarate.

 

RAK

Mozda da trenutno niste zadovoljni zbog nekih neuspelih planova. Znate da ih uvek mozete odloziti i pomeriti za naredni period. Zato ne ocajavajte ako vam nesto promakne. Mozda vas iznenadi jedan novi lik.

 

LAV

Cuvate svoju teritoriju i ljubomorno posmatrate onu koja vam se dopada. Vreme je da joj konacno pridjete i da resite sve zaplete koje ste imali. Ili ozvanicite vezu, resite nesporazume, ili krenite dalje i idite od nule.

 

DEVICA

Jedno bice vas konacno cini srecnima. Bice da je to vase ispunjenje zelja jer ste odavno mastali samo o njemu. Sada ce to isto bice da sve vase sive dane pretvori u vesele boje. I postace smisao vaseg zivota, neko zbog koga vredi ziveti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2