Petak,subota i nedelja: Videce se oni koji su se pozeleli, a one sto su skupa ceka svadja!

Petak,subota i nedelja: Videce se oni koji su se pozeleli, a one sto su skupa ceka svadja!

2024-08-15 Off By Admin

VAGA

Morate da smislite nacin da resite dilemu. Zelite pomoc odredjene osobe, ali ce vas izbegavati. Zasto se izmedju onih koji su stalno skupa, uvek desavaju razmirice? I kod vas ce jedna razmirica da povede onome sto se zove svadja.

 

SKORPIJA

Radost je sa vama i jasno cete znati i povod i uzrok. Oseticete da ste voljeni od one koju i vi volite. Vasa je sreca da cete imati povod da i sami pokazete svoja osecanja. Svaka rasprava i svadja, konacno ce ostati iza vas.

 

STRELAC

Bice vam nesto ponudjeno, ali cete odbiti bez razmisljanja. Osoba koja vas je ranije ignorisala sada vam nudi druzenje. Onda ste bili povredjeni, i sada ne zelite da joj date drugu sansu. Pamtite uvek i nikada ne prastate!

 

JARAC

Svadja ce izbiti u drustvu jer ce se jedna osoba uplesti u razgovor koji je se ne tice. Tako ce se sastati i oni koji su se pozeleli, ali i oni sto su stalno skupa posvadjace se. Nece moci da se ne upletu, a tako ce naliti ulje na vatru.

 

VODOLIJA

Imate mnogo obaveza koje vas sprecavaju da se opustite. Probacete da ih privedete kraju, ali vam se ceka da vidite rezultat. Kao rezultat vidite veliku novcanu dobit i priznanje od nadleznih na svome radnom mestu.

 

RIBE

Cekate na susret sa onom koju ste jako pozeleli. Da li cete uspeti da otaljate zaostale obaveze? Nesto vas muci, ali nikako da se oslobodite teskih misli i neprijatnosti koju osecate u vazduhu. Da li ce to umesto da ovlada radost susreta, u prvom planu izbiti neocekivana svadja?

Stranice: 1 2