Neke letnje ljubavi ce se zavrsiti slavno, ali sledi i moguci raskid za pojedine!

Neke letnje ljubavi ce se zavrsiti slavno, ali sledi i moguci raskid za pojedine!

2024-08-15 Off By Admin

VAGA

Budite bez brige sta ce se desavati i sta vas ceka. Sami se izborite za licne zelje i za svoje planove. Pa i da se ne zavrse slavno, nece biti prvi put. Pa i da se desi raskid, nece biti prvi put. Samo neka bude vasom voljom.

 

SKORPIJA

Pokazite vise postovanja prema jednom jarcu koji vas gleda. Nikako da  osetite koliko vas voli jer je zaljubljen u vas. Vase srce kuca zarom, ali necete da ucinite prvi korak. Mozda nije lose da pokazete da ste dzentlemen.

 

STRELAC

Osecate da vam je dosta svega, pa i letnjih prica i dogadavstina. Vreme je da preuzmnete deo obaveza koje su bile na cekanju. Jasno da vas ceka posao koji nije tako lak. I kroz radne zadatke imate nacina da se dokazete da vredite.

 

JARAC

Licno cete cekati na korake jedne skorpije. Vreme je da budete strpljivi i  mudri, ali nemojte da se predajete. Vi niste kukavica koja odustaje cim ne ide kako valja. Vreme je da vam se pokloni bas ona do koje vam je stalo.

 

VODOLIJA

Imate sanse za moguci raskid jer je jedna osoba vrlo tankih zivaca. Zato pazite kako cete se postaviti u datom momentu. I sto se tice vas licno, sve bi se moglo zavrsti i slavno, i neslavno ako doticna pokaze nervozu i negativnu energiju prema vama.

 

RIBE

Vase srce vas vodi novom stazom sto vodi napred. Nije da bezite, vec samo idete galvom bez obzira. Za nove korake i u nove odluke, necete da unosite repove proslosti. Okrecete potpuno novi list.

Stranice: 1 2