Urnebesna desavanja narednih mesec dana,otkrivaju vam ciganske karte!

Urnebesna desavanja narednih mesec dana,otkrivaju vam ciganske karte!

2024-08-14 Off By Admin

VAGA

Ciganske karte vas vide kao osobu u dilemi. Niste spremni da se odlucite za nesto pa cete morati poslusati savet prijatelja. Svakako nemojte da iskljucite svoje srce, slusajuci samo razumna resenja. Neka vas vodi srce, a razum neka mu ispravlja put.

 

SKORPIJA

Mozda vam sledi odmor  ali cete se svakako i brinuti. Mada ce vam se za to vreme nagomilati obaveza, necete se predomisliti. sve vam se vselo na rad, i sada je vreme da se odmorite. Posao nece pobeci, ali nece zaostati kritike pojedinih. Zato i vas cekaju urnebesna desavanja.

 

STRELAC

Suvise ste opusteni kada nesto zelite, pa idete glavom bez obzira. Vasa je sreca sto umete da iskoristite svoj urodjeni sarm. Delujete neodoljivo, pa ce vam se posreciti mnogo toga.

 

JARAC

Jedan vas  poznat lik sarmira,a vi niste u stanju da odgovorite. Svidja vam se ali ste uplaseni u kojem ce se smeru odvojati.Vec ste bilipovredjeni, a i tvrdoglavo ste gresili. Vreme je da vam se desi nesto lepo.

 

VODOLIJA

Period pred vama nudimnostvo desavanja. Ciganske karte vide i urnebesn adesavanja i neka mnogo lepa. Doci ce do promene raspolozenja ali  i zamene nekih uloga. Neko drugi ce zauzeti vase pozicije.

 

RIBE

Izneverice vas jedna osoba u koju ste se kleli. Vasa je sreca da cete konacno shvatiti da je bila samofigura u vasem zivotu. Lazni prijatelj koji ce na vreme pokazati svoje drugo lice. Na vasu srecu, on ce zaigrati na pogresnu kartu i tako ce se odati.

Stranice: 1 2