Strelac i Ovan -najiskreniji znaci zodijaka: Dace vam srce i dusu!

Strelac i Ovan -najiskreniji znaci zodijaka: Dace vam srce i dusu!

2024-08-14 Off By Admin

Ni ovim zodijacima ne manjka iskrenosti, jer nemaju dlaku na jeziku… A posle dva najiskrenija zodijaka, tu su i sledeci zodijaci.

BIK

Cesto ste onaj koji nije siguran u bilo koga i koji cesto nema poverenja u ljude. Delujete jako odlucno, snazno, ali ste inace i mocan zodijak. Jako ste inteligentni, ali znate da prasnete u momentu. Cesto kazete ono sto mislite, a da niste vesni da ce vasa iskrenost da donese katastrofalne posledice.

LAV

navikli ste da vise cutite i mudro sabirtate dok drugi dele komentare. Uvek cekate druge da se izjasne, pa sto bi se reklo, dodate biber na kraju. Dok nekimisle da cete ostati uzdrzani i od osecanja i od komentara, vi na kraju znate da iznenadite.Ne cutite nikome i ne trpite ono sto vam se ne dopadne.

DEVICA

Smatraju vas drskim zodijakombas zbog vase ogromne iskrenosti. vase srce zna da cuti i zbira, ali kada se skupe osecanja, vi ih pretocite u reci. Cesto te reci postanu dela, a vi niste osoba koja cuti, krije i uvija. Vi nemate dlake na jeziku, i cesto vam to zamere.

JARAC

Cesto je vasa volja  takva da ste jako tvrdoglavi, pa ne prihvatate cinjenice.  Ipak ste neko ko se trudi da opravda poverenje drugih i da budete savesni. Iskreni ste suvise, pa uvek gledate da kazete sta osecate, ali samo tamo gde ce te reci doci do izrazaja.

Stranice: 1 2