Cetvrtak, petak, subota: Device srecne, Blizanci pocastvovani, ali ce biti i onih tuznih i zbunjenih…

Cetvrtak, petak, subota: Device srecne, Blizanci pocastvovani, ali ce biti i onih tuznih i zbunjenih…

2024-08-14 Off By Admin

VAGA

Ne zurite vec se pravite da vam odgovara da cekate na neka vazna pitanja. Neka cete i sami da postavite, ali morate da se zna da neka zahtevaju odlucnost. Od vas se ocekuje da budete precizni i jasni.

 

SKORPIJA

Vasa ljubav je ono sto vas vodi glavom bez obzira. Dok se iza vas cuju komentari, vi necete hteti ni da zastanete. Pazite da upravo zbog toga ne budete bili u grupi tuznih. Neki bi to zeljno docekali.

 

STRELAC

Mozete se radovati sto vas neko ceka i sto vam ukazuje poverenje. Mozda su ovo dani u kojima cete imati nove sanse. Zato ako vam se to desi, vi gledajte da iskoristite svaku sansu. I uzvratite poverenjem onoj koja ga u vas ima. Nemojte da je razocarate.

 

JARAC

Vreme je da vam se uzvrate osecanja i da zaplovite rekom ljubavi. Dugo ste i bili umorni od svega. Verovali ste da ce vremenom da se i vama dese lepse stvari. I ovo su dani pravi za to. Jednu cete vodoliju osvojiti, bas kao i ona vas.

 

VODOLIJA

Osecate se losije od mnogih i ovih dana vam nije drugacije. Probajte da sakrijete svoje naraspolozenje. Neki jedva cekaju da vas vide u takvom stanju, pa da likuju. Malo se drznite, promenite nesto, i neka ovi dani budu dani promena na bolje.

 

RIBE

Okrenite se jednom jarcu koji vas obozava. Od vas se samo ocekuje da mu uzvratite istom merom. Ako niste u stanju da mu za sada ukazete poverenje, bar se druzite. Uvidecete da medju vama ima zbunjenih i tuznih.  Gledajte da jedno tuzno srce razveselite bar malo.

Stranice: 1 2