Sreda, cetvrtak, petak: Rakovima i Skorpiji stizu poklon iznenadjenja, Blizancu i Biku novcani izdaci…

Sreda, cetvrtak, petak: Rakovima i Skorpiji stizu poklon iznenadjenja, Blizancu i Biku novcani izdaci…

2024-08-13 Off By Admin

VAGA

Ljubav vas vuce u velike i duboke virove. Vasa je sreca sto cete osetiti da sledi ljubav od koje mozete ocekivati vise. Bice to obostrana sreca dve osobe koje se vole.

 

SKORPIJA

Poklon iznenadjenje vam sledi ovih dana i samo sto nije stiglo. Zato cete biti iznenadjeni i obradovani jednim gestom. Taman kada ste mislili kako nemate srece, ona ce vas zagrliti.

 

STRELAC

Imate mnogo obaveza, ali ne vredi da se zamrsite u svima njima. Zato je dobro da napravite spisak prioriteta i idete redom. Sta je ono cemu tezite pre i sto vas najvise zaokuplja?

 

JARAC

Pokazite da cete se moci snaci i razumeti svoju situaciju. Vase srce oseca da zeli drustvo jedne odredjene osobe. Zato pokazite da imate strljenje da sacekate da vam se ukaze sansa i prava prilika. Ili je sami stvorite.

 

VODOLIJA

Budite odlucni da se vodite svojim osecanjima. Okrenite se svome srcu i budite srecni sto se u njemu budi ljubav. Vreme je da jednoj osobi pokazete da je volite i da ce vas konacno spojiti samo dve reci.Neka konacno poteku i te reci sa vasih usana.

 

RIBE

Niste spremni na veca iznenadjenja, ali ce vam jedno znaciti vise nego najveci poklon. Neko ce vas iznenaditi svojim dolaskom i svojim prisustvom. Ocekujte da se nadjete u drustvu onih koji vas poznaju i koji ce se radovati vasoj sreci. Konacno cete biti zadovoljni i vi i oni koji vas oboje vole.

Stranice: 1 2